Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, sumnja se da je 32-godišnjak, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina i kokaina, koje je potom u stanu u Sesvetama vagao i prepakiravao za daljnju prodaju.

Policijski su službenici u subotu, 9.  rujna 2023. godine u 15.40 sati u Zagrebu, zaustavili osumnjičenog koji je upravljao osobnim automobilom marke BMW šibenskih registarskih oznaka, a koji je policijskim službenicima dragovoljno predao jedan paketić u kojem se nalazilo 250 grama amfetamina i jedan paketić u kojem se nalazilo 50 grama kokaina.

Količina i vrste pronađene droge nesporno ukazuju na činjenicu kako je pronađena droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, navode u policiji.