Na Varaždinskom placu danas je održana donatorska akcija za Zakladu Vita, koja pomaže djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti s područja Varaždinske županije.

Članovi Lovačkog saveza Varaždinske županije i Lovačkog društva Fazan Veliki Bukovec su pripremili paprikaš od divljači, koji su im pomogli dijeliti članovi Udruge umirovljenika Prigorčica Općina Breznica.

zaklada_vita_donatorska_akcija_plac_rujan_2022 1

Veliko srce pokazali su građani koji su uživali u vrhunskom paprikašu te pritom donirali novčani prilog za teško oboljelu djecu, korisnike Zaklade Vita.

Zahvale je svima uputila upraviteljica Zaklade Vita Jadranka Bahlen, a akciju je podržao i predsjednik Lovačkog saveza Varaždinske županije i županijski vijećnik Goran Kaniški.

zaklada_vita_donatorska_akcija_plac_rujan_2022 4

Radu Zaklade Vita može se pomoći i donacijom na račun Zagrebačke banke IBAN: HR6123600001102917499, model: HR00, poziv na broj: OIB uplatitelja, opis plaćanja: donacija za pomoć bolesnoj djeci. Više informacija o funkcioniranju i radu Zaklade dostupno je na internetskim stranicama www.zaklada-vita.hr.