Uoči kvalifikacijske utakmice za Euro 2024. između Hrvatske i Walesa, ove subote na Poljudu, bit će priređena mala svečanost službenog oproštaja od nogometne reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića.

Obojica su ostavili duboki trag u hrvatskoj reprezentaciji, Lovren kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce na svjetskim prvenstvima, dok je Strinić osvojio srebrnu medalju na SP-u u Rusiji 2018. godine.

Hrvatska nogometna reprezentacija imat će, inače, veliki vjetar u leđa s tribina poljudskoga stadiona ove subote od 20.45 sati. Hrvatski nogometni savez se potrudio omogućiti gledateljima istinski doživljaj tijekom prvog nastupa reprezentacije nakon veličanstvenog rezultata, osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Za dobru atmosferu na Poljudu uoči utakmice pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će otpjevati svoje najveće hitove i najaviti nogometni spektakl Hrvatske i Walesa. Sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije.