Na području Koprivničko-križevačke županije registrirana druga zaražena osoba koronavirusom

27. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Na području Koprivničko-križevačke županije registrirana druga zaražena osoba koronavirusom

Pixabay


Obavještavamo javnost kako je na području Koprivničko-križevačke županije zabilježen novi slučaj oboljenja COVID-19 infekcijom uzrokovane koronavirusom, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Nakon što je jučer iz koprivničke OB „Dr.Tomislav Bardek“ na testiranje upućeno sedam uzoraka sa sumnjom na infekciju COVID -19, danas su pristigli rezultati o jednom pozitivnom uzorku.

Ovime je broj zaraženih osoba koronavirusom na području županije porastao na dva slučaja.

Ovim putem još jednom upućujemo apel stanovnicima Županije da poštuju sve naložene mjere i upute za zaštitu zdravlja, održavaju higijenu i socijalnu distancu kako bi svojim odgovornim ponašanjem spriječili širenje zaraze koronavirusom.

Epidemiološka slika Koprivničko-križevačke županije i dalje je dobra s obzirom na trenutan broj oboljelih i mjere koje se provode, a koliko će tako ostati ovisi isključivo o odgovornom ponašanju stanovnika županije.

Facebook Comments