Do sudara vozila došlo je u četvrtak oko 10.50 sati u Draganovcu, gdje je 66-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Kia koprivničke registarske oznake.

Kretao se Bukovačkom ulicom u smjeru raskrižja. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu Dacia koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 22-godišnji vozač. Došlo je do sudara vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Nešto kasnije, oko 14.50 sati, 61-godišnja vozačica je u Koprivnici upravljala osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake krećući se odvojkom Ulice dr. Željka Selingera u smjeru raskrižja s Ulicom dr. Željka Selingera. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Toyota koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 57-godišnji vozač. Došlo je do sudara vozila, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Do još jednog sudara došlo je oko 16.20 sati u Ulici Ivana Mažuranića u Koprivnici.

Vozač (50) je upravljao osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja sa Starogradskom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Škoda koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 60-godišnja vozačica. Došlo je do sudara vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.