Na Facebooku Općinske organizacije HSS-a Koprivnički Bregi osvanula slika s Thompsonom

24. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Brze vijesti Na Facebooku Općinske organizacije HSS-a Koprivnički Bregi osvanula slika s Thompsonom


Nakon jučerašnjeg dolaska šefa HSS-a Kreše Beljaka na programsku Skupštinu križevačkog HSS-a, na Facebook stranici Općinske organizacije HSS-a Koprivnički Bregi osvanula je slika s popularnim pjevačem Markom Perkovićem Thompson i drugim čovjekom podravsko-prigorskog HSS-a Marijom Hudićem.

Facebook objavu prenosimo u cijelosti.

Iskreni prijatelj uvijek uz nas i prave HSS- ovce! Pozdrav svima od Marka Perkovića Thompsona! Iako ga neki žele staviti na “čekanje” i ukinuti, mi ćemo uvijek pozdravljati s našim tradicionalnim sloganom: Vjera u Boga i seljačka sloga!

S obzirom da je poznato kako je politika predsjednika HSS-a partnerstvo sa SDP-om na državnoj razini, za komentar smo nazvali Marija Hudića.

– S Thompsonom sam se našao u Zagrebu jer smo i privatno dobri. Ne vidim ništa loše u tom sastanku. Smatram da je nama kao stranci važno da imamo utjecajne osobe uz sebe koje vide HSS kao neovisnu treću opciju. Gospodin Perković mi je prenio svoja razmišljanja i podršku u mojim nastojanjima za jačanje HSS-a, kao i naše Županijske organizacije.

On smatra kako HSS-u nije mjesto ni sa SDP-om, ni sa HDZ-om, nego samo sa pravim ljudima od vrha do lokalne razine – kazao nam je Hudić koji je naglasio kako HSS treba biti samostalan, kao jedina treća opcija u Hrvatskoj.

mm/prigorski.hr