Na Božićnu priču obitelji Salaj bez ograničenja broja posjetitelja, ali uz covid potvrdu

24. studenoga 2021. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Na Božićnu priču obitelji Salaj bez ograničenja broja posjetitelja, ali uz covid potvrdu

Damir Špehar/PIXSELL


Božićna priča obitelji Salaj ide dalje, covid potvrdama i epidemiološkim mjerama unatoč. Naime, kako su javili sâmi organizatori, Božićna priča otvara se 27. studenog u 15 sati te su upravo dobili potvrdu od Stožera Civilne zaštite kako nema ograničenja u broju osoba koje mogu biti na imanju, no za ulazak će biti potrebna Covid potvrda.

Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze u pratnji roditelja/skrbnika su izuzeta od ovog pravila. Cijene ulaznica ostaju iste kao i do sada (više na salajland.com) te je parking i dalje besplatan za sve posjetitelje.

– Radujemo se što ćemo vas ove godine biti u mogućnosti ugostiti nakon duge pauze, a kako ne želimo doći u situaciju da i oni koji dolaze iz krajeva koji nisu blizu Grabovnice ostanu van imanja zbog ograničenja broja posjetitelja, molimo za razumijevanje da je sukladno Odluci Stožera jedina mogućnost da posjetitelji imaju spomenutu potvrdu – poručili su.