Ljubitelji house i techno zvuka i na Badnjak imaju svoje mjesto za zabavu. Klub kulture poziva sve zainteresirane na Crowded House X-Mas edition w/ Krnya 24. 12. 2021. s početkom u 19 h. Bit’ će ovo jedna kulturna Badnja noć jer završavamo u 00 h, ali to nam sigurno neće pokvariti dobru zabavu uz uvijek vrhunski DJ set našeg omiljenog križevačkog DJ-a!

Križevčanin Ivan Krnjić, poznatiji kao Krnya, glazbom se bavi više od tri desetljeća. Uz zvukove njegovih ritmova generacije Križevčana proživjele su svoju mladost. Gdje god da se pojavi dobre glazbe i zabave ne nedostaje. DJingom se bavi još od 1983. g, a radijski DJ i voditelj je od 1987. g. Nastupao je diljem Hrvatske.

Bio je rezident DJ u klubu Gallery u Zagrebu i Haciendi u Vodicama, radio je u Bestu, Tvornici i Aquariusu, najznačajnijim zagrebačkim klubovima, svirao je sa puno DJeva izvana, a imao je priliku upoznati i neke od svojih najvećih idola, kao što su Cristian Varela i Richie Hawtin. Godine 2021. osvojio je glavnu nagradu Ambasador u kategoriji za najbolji livestream sa svojim projektom “My vinyil stories from quarantine”.

Ulaz je slobodan, a broj mjesta ograničen na 50. Molimo Vas da poštujete propisane mjere u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19.