Zagrebačka policija prijavila je 36-godišnjaka koji je u ponedjeljak rano ujutro uništavao inventar lokala u Tkalčićevoj ulici, pokušao teško ozlijediti konobara, a tijekom privođenja dvaput svojom glavom udario policajca u glavu, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

PUZ navodi da se 36-godišnjak u ponedjeljak oko 1,10 sati na terasi ugostiteljskog objekta u Tkalčićevoj ulici posvađao, a potom i potukao s konobarom kojeg je u jednom trenutku udario bocom u glavu, nakon čega je razbijao inventar pri čemu je oštetio lokal za 1000 eura.

Osumnjičeni je potom pobjegao, ali su ga policajci sustigli u Matoševoj ulici, gdje je pružao aktivni otpor pa su nad njim uporabljena sredstva za vezivanje. Tijekom vožnje je dva puta svojom glavom udario policajca u glavu, a smirio se tek nakon izdanih upozorenja.

Policija je 36-godišnjaka prijavila za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede, oštećenje tuđe stvari i prisilu prema službenoj osobi. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.