Mreža i HNS zajedničkom listom na izbore u Gradu Koprivnici

26. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Mreža i HNS zajedničkom listom na izbore u Gradu Koprivnici


HNS i Mreža: Ovim dogovorom pokazujemo da nam je ozbiljno stalo do suradnje i dijaloga sa svima onima koji žele raditi na dobrobit svih građana Grada Koprivnice


Mreža nezavisnih lista i HNS potpisali su koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima, a svoje potpise na dokument stavili su predsjednici Miljenko Flajs i Goran Pakasin.

Na konferenciji za medije, predsjednik Flajs rekao je kako je do promjene vlasti u Koprivnici ostalo još dvadesetak dana.

– Često u razgovoru s građanima različitih profila, čujem kako u našem gradu, sviđalo se to nekome ili ne, nedostaje suradnje i dijaloga. Upravo poradi toga smo u dogovoru s HNS-om, mi iz koprivničke Mreže otvorili zajednički dijalog i pronašli mnoštvo zajedničkih tema, ideja, potreba i ciljeva.

Tu sinergiju zajedničkih tema, ideja, potreba i ciljeva uočili smo još 2018. godine kad smo također zajednički nastupili na izborima za Mjesne odbore i tamo gdje smo mi i HNS bili nositelji lista – glatko smo pobijedili i konstituirali Odbore.

Plod svega je današnji sporazum, kojim uređujemo međusobne odnose na listi za Gradsko vijeće koja će biti zajednička, ali i kandidaturu za gradonačelnika Grada Koprivnice gospodina Ivice Suvalja iz Mreže uz gospodina Gorana Pakasina iz HNS-a, koji je kandidat za zamjenika.

hns mreza

Upravo ta suradnja i dijalog, koji je i moto ovog novog političkog projekta na koprivničkoj političkoj sceni, ide za tim da preuzme upravljanje gradom i ostvari većinu u Gradskom vijeću. Ovim dogovorom, koji je rezultirao zajedničkim nastupom na izborima, pokazujemo da nam je ozbiljno stalo do suradnje i dijaloga sa svima onima koji žele raditi na dobrobit svih građana Grada Koprivnice. Ovaj projekt je ozbiljan, moguć i ostvariv. Ovi izbori su prilika da građani konačno pokažu što misle o dosadašnjoj gradskoj vlasti – rekao je Flajs.

Predsjednik HNS-a Goran Pakasin izrazio je zadovoljstvo ovom koalicijom te poručio kako je Mreži i HNS-u cilj podizanje kvalitete života u Koprivnici.

– Pokrit ćemo sve segmente društvenog života, od predškolske dobi, fakulteta, poslovne i poduzetničke zone do umirovljenika – dodao je Pakasin te najavio skoro predstavljanje programa u kojem će biti pobrojani svi prioriteti u gradu te ono što će ispraviti nakon što dobiju povjerenje većine birača.

Potpisivanju koalicijskog sporazuma Mreže i HNS-a, prisustvovao je i zajednički kandidat za gradonačelnika Koprivnice Ivica Suvalj, kojemu je kandidat za zamjenika Goran Pakasin.

 

Facebook Comments