U organizaciji Motocross udruge Breznica PK Team ove subote je održana treća od ukupno deset utrka u sklopu ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Zagorja. Utrci je prisustvovala i zamjenica župana Silvija Zagorec.

“Ovo je već tradicionalna utrka koju uvijek prate dobra zabava i lijepi sportski uspjesi. Čestitam organizatorima koji su se pobrinuli da ovogodišnja utrka bude puna adrenalina, da možemo uživati u ovom sportskom događaju koji u jug naše županije privlači ljubitelje motocossa iz cijele Hrvatske, ali i šire. Svim sudionicima želim puno sreće i dobre rezultate.”, poručila je.

Nastupilo je 117 vozača iz Hrvatske i Slovenije koji su se natjecali u 13 kategorija.
Dejan Opet, predsjednik Motocross udruge Breznica PK Team: “Održavamo utrke jer smo u tome odrasli, počeli smo s malom privatnom stazom za trening, a kasnije uz sve veću zainteresiranost prerasli smo u ozbiljnu organizaciju. Ponosan sam na to da smo iz ničega napravili spektakl, jer imamo jedinu noćnu utrku na području Hrvatske.”

Uz zamjenicu župana, utrku su pratili i načelnik Općine Visoko Dragutin Mateković, načelnik Općine Breznički Hum Zoran Hegedić, načelnik Općine Breznica Stjepan Krobot te predsjednik Općinskog vijeća Općine Breznica Tomislav Ledinski.

breznica breznica2 breznica3 breznica4breznica6 breznica7 breznica8