Mladima s područja Općine Koprivnički Ivanec 20.000 kuna za kupnju i uređenje nekretnina

29. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Mladima s područja Općine Koprivnički Ivanec 20.000 kuna za kupnju i uređenje nekretnina


Ovih je dana sedmero mladih ljudi (do 45 godina starosti) s područja Općine Koprivnički Ivanec potpisalo ugovore za isplatu poticaja svakome u vrijednosti od 20.000,00 kuna za kupnju i uređenje njihovih nekretnina, te za izradu projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju novih nekretnina.

Od njih sedmero, četvorici je isplaćen poticaj za uređenje nekretnina, dvojici za kupnju nekretnina, dok je jednoj osobi isplaćen poticaj za izradu projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju nove nekretnine. Svaki od njih zadovoljio je sve uvjete tražene Javnim natječajem za dodjelu poticaja raspisanog 12. veljače ove godine.

Glavna svrha predmetnih poticaja je pružiti financijsku pomoć mladim obiteljima koje imaju namjeru doseliti na područje Općine Koprivnički Ivanec, te na taj način zapravo motivirati mlade ljude na doseljavanje na područje naše općine, ali i pružiti financijsku pomoć mladim ljudima, našim stanovnicima, a koji namjeravaju ostati i dalje živjeti i zasnovati svoje obitelji na području naše općine.

Facebook Comments