Mladen Pavić imenovan pomoćnikom ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

13. rujna 2018. Autor: prigorski.hr Hrvatska Mladen Pavić imenovan pomoćnikom ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Robert Anić/Pixsell


Na zatvorenome dijelu današnje sjednice, Vlada je raspravljala i o kadrovskim pitanjima. Mladen Pavić imenovan je pomoćnikom ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Na osobni zahtjev razriješena je dosadašnja članica Upravnog vijeća Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo dr. Jasminka Karoglan Kontić, a novim članom imenovan je Ivan Anušić.

Mirela Prpić nova je članica Povjerenstva za rješavanje o žalbama prema Zakonu o poljoprivredi u području ekološke proizvodnje kao predstavnica Ministarstva poljoprivrede, umjesto razriješene Jasminke Kelemen-Klarić.

Skupštini društva Pomorski centar za elektroniku d.o.o., sukladno Odluci o uvjetima i postupku za izbor i/ili imenovanje kandidata za članove nadzornih odbora u trgovačkim društvima od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, a najviše na vrijeme od šest mjeseci, jer im ističe mandat od šest mjeseci dana 15. rujna 2018. godine, predlaže se izbor mr. Sanija Ljubunčića, Tanje Major i Zdenka Simičića za članove Nadzornog odbora društva Pomorski centar za elektroniku d.o.o.

Skupštini društva Pomorski centar za elektroniku d.o.o. predlaže se imenovanje Branka Lubina za člana Uprave – direktora društva Pomorski centar za elektroniku d.o.o., sukladno Uredbi o kriterijima za provedbu postupka odabira i imenovanja predsjednika i članova uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, a najdulje na vrijeme od šest mjeseci, jer mu 15. rujna2018. godine ističe dosadašnji šestomjesečni mandat.

Dr. Vili Beroš imenovan je predstavnikom Vlade Republike Hrvatske u postupku mirenja s Hrvatskim sindikatom sanitetskog prijevoza.

prigorski.hr