Mladen Kešer poručio biračima iz Križevaca: Vi ste snaga s kojom idem u izbornu utrku u nedjelju

27. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Mladen Kešer poručio biračima iz Križevaca: Vi ste snaga s kojom idem u izbornu utrku u nedjelju

Promo


Na Nemčićevom trgu u Križevcima u srijedu je održan predizborni skup SDP-ovog kandidata za župana Mladena Kešera i kandidatkinje za zamjenicu župana Sandre Sinjeri.

Predsjednik SDP-a Križevci Marko Katanović pozvao je birače na birališta u nedjelju, 30. svibnja i da daju povjerenje Kešeru za odgovorno upravljanje Koprivničko-križevačkom županijom.

mladen keser zavrsni skup - 11

Gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik SDP-a Mišel Jakšić kazao je kako su rezultat koji kandidat i lista SDP-a postigli u prvom krugu je nešto što obvezuje. -Posao nije stao s prvim krugom. Pred nama je još veći posao u drugom krugu ukoliko želimo ono što su građani naše županije zaslužili, a zaslužili su bolju, bržu, energičniju Koprivničko-križevačku županiju. -istaknuo je Jakšić te pozvao birače da izaberu promjenu kako bi Koprivničko-križevačka županija bila perjanica u Hrvatskoj.

mladen keser zavrsni skup - 28

Mladen Kešer zahvalio je na podršci u prvom krugu te istaknuo da nije instant političar, budući da je u politici 20 godina. -Preko 27 tisuća građana ove županije reklo je Darku Korenu “Ne!”. Vi ste moja snaga, vi ste snaga s kojom idem u izbornu utrku u nedjelju. Koristio sam sve načine da doprem do vas, iskakao iz paštete, jer vi imate obvezu da izađete na izbore i date svoj glas. Sigurnost ne postoji. Kako jedna grad ili ova županija može biti sigurna kada njezina glavna zdravstvena institucija duguje 91 milijun kuna. -istaknuo je Kešer dodavši kako se čovjek koji upravlja bolnicom, koja duguje 91 milijun kuna na kraju kandidirao za gradonačelnika Križevaca.

mladen keser zavrsni skup - 26

-Zar je normalno da na jednom tripartitnom sastanku ta ekipa dogovara prodaju Podravke? Zar je to normalno? Možda Križevčani nisu sentimentalno vezani za Podravku, ali su vezani za budući razvoj. Podravka je naša majka, koja mora otkupiti sve naše proizvode. -kazao je Kešer dodavši kako će se na drugačiji način podupirati poduzetništvo.

mladen keser zavrsni skup - 25

-Cilj je da po glavi stanovnika dovučemo iz EU oko 16 milijuna kuna, a što bi značilo ukupno 1,8 milijardu kuna plus investicija gradova i općina. To je moja misija. Uz mene stoji snažna žena Sandra Sinjeri, koja je u najtežim trenucima išla u sanaciju koprivničke bolnice. -kazao je Kešer.

mladen keser zavrsni skup - 22

Sandra Sinjeri kazala je kako od neovisnosti Koprivničko-križevačka županija nije imala ženu u vodstvu Županije. -Svi vidimo da naša županija ne ide u dobrom smjeru, zato smo se i odlučili kandidirati. Više ne možemo gledati bezidejnost i nazadovanje naše županije. Dobro znam što znači upravljanje u kriznim vremenima, a to nas čeka u Županiji, ali imao rješenja. -kazala je Sinjeri i pozvala birače da izaberu promjenu kako bi Koprivničko-križevačka županija išla u korak sa svojim susjedima.

mladen keser zavrsni skup - 02

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin istaknuo je zadovoljstvo što napokon, zbog popuštanja mjera, može biti s ljudima i direktno komunicirati. -Prije 7-8 godina položen je kamen temeljac za križevačku gimnaziju. Gdje je ta nova zgrada? Nema je, a da idete tražiti taj kamen temeljac ne bi ga našli ni mikroskopom. Došli su do ideje da će dograditi gimnaziju ni to nisu napravili. Tu se radi o povjerenju i jedna od prvih zadataka će biti da se napravi ono za što su osigurana sredstva.

mladen keser zavrsni skup - 06

Ako nešto može realizirati Krapinsko-zagorska županija, koja nije drugačija od Koprivničko-križevačke županije, onda se to može realizirati i ovdje. Može se samo ako se hoće i ako imate ljude, koji su se dokazali, a to su Mladen i Sandra. Idemo osigurati promjernu koja je potrebna ovoj županiji. Idemo dati povjerenje ljudima koji neće u kampanji govoriti jedno, a onda tražiti izgovore. Idemo izabrati ljude koji daju odgovore, a ne daju izgovore. Idemo izabrati Mladena i Sandru. -zaključio je Grbin.

mladen keser zavrsni skup - 02 mladen keser zavrsni skup - 03 mladen keser zavrsni skup - 04 mladen keser zavrsni skup - 05 mladen keser zavrsni skup - 06 mladen keser zavrsni skup - 07 mladen keser zavrsni skup - 08 mladen keser zavrsni skup - 09 mladen keser zavrsni skup - 10 mladen keser zavrsni skup - 11 mladen keser zavrsni skup - 12 mladen keser zavrsni skup - 14 mladen keser zavrsni skup - 15 mladen keser zavrsni skup - 16 mladen keser zavrsni skup - 17 mladen keser zavrsni skup - 18 mladen keser zavrsni skup - 19 mladen keser zavrsni skup - 20 mladen keser zavrsni skup - 21 mladen keser zavrsni skup - 23 mladen keser zavrsni skup - 24 mladen keser zavrsni skup - 27

Foto: Profoto studio

Facebook Comments