Mladen Kešer opleo po kalničkoj oporbi: Bojkotiraju sjednice, općina im nije bitna, investicije im nisu bitne

28. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Mladen Kešer opleo po kalničkoj oporbi: Bojkotiraju sjednice, općina im nije bitna, investicije im nisu bitne


Danas je održana 23. sjednica Općinskog vijeća Općine Kalnik, a već je tradicionalno da oporba ne prisustvuje sjednice te na taj način navodno iskazuju nezadovoljstvo načinom rada načelnika Mladena Kešera, zamjenika Marija Filipašića i većine u vijeću.

Kešer je najavio kako će se održati još jedna sjednica Općinskog vijeća, a koja će ujedno biti i posljednja u ovom sazivu, a koje će se održati na temu tržnice, projekta koji je pri kraju. Prvi čovjek Kalnik istaknuo je kako se voli raspravljati i da je dobro da svi imaju svoje mišljenje, jer ako svi isto misle onda zapravo ne misli nitko.

-Drago mi je da ovi ovdje vijećnici raspravljaju i da brinu svaki o svojem kraju. Mislim da je to pohvalno za ovo Općinsko vijeće, iako je ono krnje, budući da nema oporbe. -kazao je Kešer istaknuvši kako bojkotira Općinska vijeća.

-Nema niti članova HDZ-a niti članova MREŽA-e. To znači da im općina nije bitna, investicije im nisu bitne. I sada će se za izbore javljati i kako budu oni napravili neke projekte. Mi smo se ovdje, ako je trebalo i posvađali, bilo je i nekad teških riječi, iako je bilo to unutar stranke, a to su stranke koje čine ovo vijeće SDP i HSS i nismo si dopustili da ne donesemo određene odluke. -kazao je na kraju današnje sjednice Kešer.

 

Facebook Comments