Mladen Falčević više nije trener nogometaša iz Banova

6. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport Mladen Falčević više nije trener nogometaša iz Banova


Od ponedjeljka naša seniorska ekipa ostala je bez svog “šefa”, objavljeno je na facebook stranici NK Ban Jelačić iz Banova.

“Trener Falčević podnio je ostavku na mjesto trenera, zbog novih obaveza u nogometnom klubu Vrbovec i poslovnih obveza više nije u mogućnosti voditi našu seniorsku ekipu. Ova odluka je teško pala upravi kluba i svim igračima ali u najkraćem roku klub će pokušati naći novo rješenje na klupi svoje seniorske ekipe.

Mladen Falčević Falko svoju seniorsku trenersku karijeru započeo je na klupi našeg kluba 24.10.2019 godine i ostati će upamćen kao jedan od najboljih trenera na klupi našeg kluba. U svlačionici i na terenu autoritet, a nakon utakmice prvi koji će podignuti atmosferu.

Prvu sezonu na klupi Banova prekinuo je koronavirus, a pod vodstvom Falka klub je mirno plovio u sredini tablice 1. ŽNL. Ove sezone napravio se dodatni iskorak, na polusezoni smo po koeficijentu osvojenih bodova bili na prvom mjestu u jednoj od najboljih polusezona u povijesti kluba.

Nažalost, obveze su spriječile daljnju suradnju, a našem Falku veliko hvala za sve što je donio našem klubu i puno sreće u daljnjem trenerskom radu” poručili su iz kluba.

Facebook Comments