Od ponedjeljka naša seniorska ekipa ostala je bez svog “šefa”, objavljeno je na facebook stranici NK Ban Jelačić iz Banova.

“Trener Falčević podnio je ostavku na mjesto trenera, zbog novih obaveza u nogometnom klubu Vrbovec i poslovnih obveza više nije u mogućnosti voditi našu seniorsku ekipu. Ova odluka je teško pala upravi kluba i svim igračima ali u najkraćem roku klub će pokušati naći novo rješenje na klupi svoje seniorske ekipe.

Mladen Falčević Falko svoju seniorsku trenersku karijeru započeo je na klupi našeg kluba 24.10.2019 godine i ostati će upamćen kao jedan od najboljih trenera na klupi našeg kluba. U svlačionici i na terenu autoritet, a nakon utakmice prvi koji će podignuti atmosferu.

Prvu sezonu na klupi Banova prekinuo je koronavirus, a pod vodstvom Falka klub je mirno plovio u sredini tablice 1. ŽNL. Ove sezone napravio se dodatni iskorak, na polusezoni smo po koeficijentu osvojenih bodova bili na prvom mjestu u jednoj od najboljih polusezona u povijesti kluba.

Nažalost, obveze su spriječile daljnju suradnju, a našem Falku veliko hvala za sve što je donio našem klubu i puno sreće u daljnjem trenerskom radu” poručili su iz kluba.