Mlada Prigorka zvijezda TikToka; iako joj je tek hobi ima više od 10.000 pratitelja

27. ožujka 2021. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti Mlada Prigorka zvijezda TikToka; iako joj je tek hobi ima više od 10.000 pratitelja

Foto: klincek.com


Ana-Marija Ferenčak, 22-godišnja studentica politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu postigla je pravi uspjeh na društvenoj mreži TikTok, gdje ima više od 10.000 pratitelja.

Među njima su i učenici Osnovne škole Sveti Petar Orehovec, koju je i sama nekoć pohađala. Na TikToku je se može potražiti pod imenom worldbyamf.

– Kao i dosta moje ekipe iz generacije, počela sam pratiti TikTok sadržaje u vrijeme prvog lockdowna.  U početku sam samo gledala, a češće snimam negdje od  listopada 2020. U ovom trenutku života to me zabavlja i čini mi zadovoljstvo. Doživljavam to kao neki svoj hobi uz studiranje jer su fakultetske obaveze  na prvom mjestu – kazala je za klincek.com.

Od prije nekoliko dana prešla je brojku od 10.000 pratitelja. Kako kaže, nije se nadala takvom broju već je sve je došlo spontano.

Ipak, za sada joj ta brojka ništa ne znači po pitanju zarađivanja.

– U digitalnom svijetu je taj broj pratitelja premali da bi se zarađivalo. Općenito na Hrvatskoj sceni brojke pratitelja nisu tako velike kao u svijetu. Kod nas TikTokeri s velikim brojem pratitelja uglavnom imaju priliku za neku zaradu preko sustava sponzorstva – objasnila je.

Cijeli razgovor s talentiranom Ana-Marijom Fernčak pročitajte OVDJE.