Mlada Molvarka, Ana Leona Lončar s prijateljicom Lorom Breški u showu The Voice Family: ‘Za prolazak dalje, potrebna nam je podrška na društvenim mrežama’

11. veljače 2020. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti Mlada Molvarka, Ana Leona Lončar s prijateljicom Lorom Breški u showu The Voice Family: ‘Za prolazak dalje, potrebna nam je podrška na društvenim mrežama’

Privatna arhiva


Koprivničko – križevačka županija ponovno ima svojeg kandidata u HRT-ovom showu The Voice. Nakon što je iz glavnog natjecanja ispao Hlebinski slavuj, Domagoj Olujić, u konkurenciji je ostala još Ana Leona Lončar, mlada pjevačka nada iz Molvi, pokraj Koprivnice.

No, Ana Leona ne natječe se u glavnom dijelu šoa, već u konkurenciji The Voice Family, internetskoj inačici u kojoj se natječu pjevačke ekipe. Pobjednici The Voice Family-a dobit će priliku predstavljanja na glavnoj pozornici The Voicea Hrvatska.

Ana Leona natječe se zajedno s prijateljicom Lorom Breški iz Tužna pokraj Varaždina.

– Naletjela sam na objavu stranice The Voice-a. Odmah sam se sjetila Lore, prijateljice iz glazbene škole te smo pokušale se prijaviti. Lora također kao i ja ide u glazbenu školu – istaknula je.

Privatna arhiva

Istaknula je kako show vidi kako dobru priliku za afirmaciju mladih glazbenika kao što je ona.

– Uvijek spremne na nove izazove jako brzo bacile smo se na posao. Radimo to iz gušta, zabave i ljubavi prema glazbi, a najviše radi stjecanja jednog novog iskustva – dodala je.

Ana Leona kazala je kako svi koji žele, mogu im dati glas preko Facebooka i YouTuba odnosno na dva mjesta.

– Ono što nam sada najviše treba je Vaša podrška na društvenim mrežama kako bismo ušle u Finale natjecanja. Način na koji možete glasati je klik na našu fotografiju u anketi Facebook stranice ,,The Voice Hrvatska” i preko YouTube kanala (The Voice Family – dvoboji | The Voice Hrvatska – Sezona 1) klikom na ,,i” u gornjem desnom kutu videozapisa, a potom na ,,Ana Leona i Lora” u anketi – istaknula je Ana Leona te zahvalila svima na podršci.

Za Ana Leonu i Loru, glasati možete na sljedećim linkovima, preko Facebook OVDJE i preko YouTubea OVDJE.

Facebook Comments