Hrvoje je za RTL.hr otkrio što se dogodilo između njega i Dragane

Hrvoje se u show ‘Ljubav je na selu’ prijavio kako bi konačno pronašao djevojku svojih snova s kojom će provesti ostatak života. Nakon što je upoznao kandidatkinje, uspio se dovesti u nezgodnu situaciju. Na prvoj zajedničkoj zabavi svojim djelima stvorio je nervozu i ljubomoru između kandidatkinja. Počele su kružiti priče da je pao prvi poljubac između njega i Dragane, a Mirela je izjavila kako je vidjela da Hrvoje izlazi iz Draganine sobe. Uz sve to, kandidatkinjama se pridružila ‘zlatna djevojka’ Suzana. Ona također zamjera Hrvoju zbog situacije između njega i Dragane, a je li se uistinu dogodilo nešto između njih dvoje, otkrio nam je Hrvoje u razgovoru za RTL.

Što se prve noći dogodilo između tebe i Dragane?

Nije bilo ništa, neki su rekli da smo se i poljubili, ali nismo. Bili smo na zabavi, pili smo, plesali, grlili se, ali nije bilo ništa više od toga. Kad sam išao spavati, u mojoj sobi je bilo puno ljudi pa sam otišao kat poviše i legao na kauč pa je došla Dragana i pozvala me u sobu da ne spavam na hodniku.

Postoji li neka kemija između tebe i Mirele?

Mirela mi je jako privlačna fizički, ali mislim da ne postoji kemija. Drži se dosta visoko i cijelo vrijeme djeluje nedostižno.

Kakvi su ti prvi dojmovi o ‘zlatnoj djevojci’ Suzani?

Na prvu mi je super, lijepa, simpatična. Kasnije kad smo se malo bolje upoznali shvatili smo da dijelimo i neke iste interese tako da se veselim bolje ju upoznati.

Jesu li kandidatkinje ljubomorne na ‘zlatnu djevojku’?

Mislim da jesu, vidio sam da im nije bilo svejedno, malo su se uznemirile.

Misliš da su priče između tebe i Dragane udaljile ostale kandidatkinje od tebe?

Mislim da je i tu sam malo pogriješio. Trebao sam biti skroz neutralan, ali Dragana je dosta nametljiva i zna što želi i po što je došla.