MISS SUPRANATIONAL – PREDSTAVLJAMO Isabel Fuček – lijepa buduća pravnica od malih nogu sanja modne piste i mnoštvo kamera

3. svibnja 2018. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti MISS SUPRANATIONAL – PREDSTAVLJAMO Isabel Fuček – lijepa buduća pravnica od malih nogu sanja modne piste i mnoštvo kamera


Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu, 5. svibnja u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. Do subote ćemo predstaviti sve kandidatkinje.

Koprivničanka Isabel Fuček, studentica je prava. Ova 20-godišnjakinja najviše je zaokupljena studijem i učenjem. Studira pravo u Osijeku, na što je veoma ponosna.

Jednog se dana vidi kao uspješnu pravnicu, te vjeruje da će tokom studiranja zavoljeti još mnogo toga kada bolje upozna pravnu struku. Slobodnog vremena ima malo, ali ga pokušava iskoristiti pametno, odlazeći u teretanu, provodeći sate u prirodi s kućnim ljubimcima i poneku kava s prijateljicama.

Voli modu i voli šminkanje. Rado šminka sebe i druge. Od malih nogu voljela je hodati u maminim cipelama na potpeticu, zamišljajući se kao manekenku na modnoj pisti ispred mnoštvo kamera.
– Taj san me piknuo da se prijavim na izbor- istaknula je.
isabelisabel8isabel2isabel9isabel1isabel10isabel5isabel11isabel4isabel6isabel3isabel7

Zdenko Balog/prigorski.hr