MISS SUPRANATIONAL – PREDSTAVLJAMO Gabriela Ružić – lijepa djevojka koja voli modeling, modne piste i fotografiju

4. svibnja 2018. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti MISS SUPRANATIONAL – PREDSTAVLJAMO Gabriela Ružić – lijepa djevojka koja voli modeling, modne piste i fotografiju


Izbor Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu, 5. svibnja u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. Gabriela Ružić, još je jedna lijepa djevojka koju ćemo predstaviti.

Gabriela Ružić, vesela je srednjoškolka, polaznica trećeg razreda Srednje ekonomske i birotehničke škole u Bjelovaru. Sedamnaest joj je godina tek! Nakon završetka srednje planira upis na fakultet, nije nam odala koji, ali kaže da će biti za ‘bolje sutra’.

Najviše slobodnog vremena provodi družeći se i izlazeći sa svojim prijateljima koji su joj, pored obitelji, ujedno i najveća podrška i na ovom natjecanju. Još sa 12 godina pohađala je manekenski tečaj u Zagrebu te naučila osnove koje će joj koristiti i u ovoj prilici, a možda danas-sutra u svijetu modelinga.

Gaji veliku ljubav prema šminkanju, make-up-u, fotografiranju, želi hodati modnim pistama, te je njena prijava na ovaj izbor očekivana. Podršku joj je dala majka, te se tako odlučila pridružiti ostalim kandidatkinjama u natjecanju. Što očekuje?
– Nadam se da će sve dobro proći te svima želim puno sreće- kazala ja Gabriela.
gabriela1 gabriela2 gabriela3 gabriela4 gabriela5 gabriela6 gabriela7 gabriela8 gabriela9 gabriela10

Zdenko Balog/prigorski.hr