Mišel Jakšić (SDP) imenovan predsjednikom Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora

31. srpnja 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Mišel Jakšić (SDP) imenovan predsjednikom Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora


Mišel Jakšić (SDP), gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik u novom sazivu hrvatskog parlamenta imenovan je u petak, 31. srpnja predsjednikom Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora.

Imenovanja su odrađena posljednjeg dana prije odlaska na stanku zbog godišnjih odmora.

Osim spomenutog, Jakšić je ušao i u Odbor za predstavke i pritužbe kao član te isto tako u Odbor za lokalno i područnu (regionalnu) samoupravu i Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

– U skladu s djelokrugom rada odbora u koje sam izabran, kao i do sada, zalagat ću se za interese svih građana Republike Hrvatske. Bitno je da mi, zastupnici birani od strane građana, maksimalne napore uložimo kako bismo osigurali svim našim građanima jednaka prava, jednake mogućnosti. U gradnji moderne nam Hrvatske izuzetno je važno biti kritičan prema sustavu te biti dosljedan u donošenju odluka. Potrebne su nam reforme, a u donošenju istih fokus treba staviti na građana kako bi ostali dobro i pravedno društvo. Građani to od nas očekuju – rekao je Jakšić.