Mirjana Hanžeković kandidatkinja DP-a za koprivničko-križevačku županicu

6. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Mirjana Hanžeković kandidatkinja DP-a za koprivničko-križevačku županicu

foto: Facebook


Na predstavljanju kandidatkinje Domovinskog pokreta za koprivničko-križevačku županicu Mirjane Hanžeković u utorak u Koprivnici član predsjedništva te stranke Igor Peternel je rekao da se iz njezina životopisa može iščitati kako ima iskustva i u javnoj upravi i u diplomaciji.

“Domovinski pokret smatra da je ona odlična kandidatkinja za mjesto župana jer je u najboljim životnim i političkim godinama, ima volju, motivirana je za promjene, a kao što vidimo u ovom trenutku, promjene su i više nego nužne. Mislimo da je gđa Hanžeković jedna od osoba koja je za to spremna”, poručio je Peternel.

Mirjana Hanžeković je iz Svetog Petra Čvrsteca i predstavila se kao kći podravskih ravnica, obronaka Bilogore i Prigorja te je istaknula kako su joj prioriteti borba za zdravlje, briga o onima kojima je zbog globalne krize ugrožena egzistencija te bolja prometna povezanost i realizacija projekata kroz uvođenje digitalizacije javne uprave, priopćio je DP.

“Svi koji me poznaju znaju da imam sposobnosti pristupiti svakom problemu, da sam iskrena i čovjek velikog srca koje sada stavljam u službu cijele moje županije. Zalagat ću se za dug i lijep život svih mojih Podravaca, Prigoraca i graničara, za napredak i zasluženi bolji status naše županije u Lijepoj našoj u ime generacija koje dolaze”, poručila je Hanžeković. (Hina)

Facebook Comments