Ministarstvo kulture i medija promoviralo Marjanu Janeš-Žulj, ravnateljicu križevačke knjižnice, u zvanje više knjižničarke

8. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Ministarstvo kulture i medija promoviralo Marjanu Janeš-Žulj, ravnateljicu križevačke knjižnice, u zvanje više knjižničarke


Ravnateljica Gradske knjižnice Franjo Marković Križevci Marjana Janeš Žulj promovirana je u zvanje više knjižničarke, objavila Županijska matična služba za knjižnice – Koprivnica.

“Tijekom svog 35 godina dugog knjižničnog radnog staža, od čega trideset na mjestu najprije voditeljice, a potom ravnateljice križevačke Gradske knjižnice, Marjana je svojim radom, znanjem i vizionarstvom, ali i svojom blagom, ustrajnom i plemenitom osobnošću, ulaganjem svih svojih sposobnosti i cijele sebe u svoj posao i struku koju toliko voli, dala nemjerljiv doprinos ne samo križevačkom i županijskom, već i hrvatskom knjižničarstvu u cjelini.

Kako je prije mjesec dana ponovo izabrana i za ravnateljicu u novom četverogodišnjem mandatu, želimo joj puno uspjeha i u daljem radu i osvajanju novih “knjižničnih vrhova”. Od srca joj čestitamo na stečenom, više nego zasluženom novom zvanju, sa željom da nam prilike u okruženju što prije dopuste da ove lijepe vijesti zajedno i proslavimo kako dolikuje!” – poručili su iz Županijske matične službe za knjižnice – Koprivnica.

Facebook Comments