U nedjelju 2. veljače u klupskim prostorijama održana je godišnja Skupština nogometnog kluba Ratar iz Miholca. Na Skupštini je prisustvovao velik broj igrača te gotovo svi članovi uprave na čelu sa predsjednikom i tajnikom kluba. Sastanak je započeo izvještajem predsjednik i tajnika koji su iznijeli detaljnu analizu godišnjeg rada kluba te izdvojili najbitinije pozitivne i negativne stvari u proteklom razdoblju.

Najnegativnijom stavkom navedeno je ispadanje kluba iz višeg u niži rang natjecanja, te se izrazila nada kako će se pokušati već tokom aktualne sezone vratiti gdje klub objektivno i pripada – u drugi rang županijske nogometne lige. Najpozitivnijom stavkom navedeno je financijsko izvješće gdje se vidi da je klub u vrlo dobroj financijskoj situaciji.

Zahvaljujući tome, vodstvo kluba je najavilo znatne infrastrukturne radove kako bi se poboljšalo postojeće stanje. Također, iskazali su zadovoljstvo novopridošlim igračima koji će, nadaju se, pomoći klubu u ekspresnom povratku u viši rang. Nadalje, kratko je izvješće iznio i trener kluba Đurinić koji je iskazao određeno zadovoljstvo proteklom polusezonom, ali je na sebe preuzeo dio krivice za dvije slabe utakmice koje je klub odigrao protiv Kalnika i Sokolovca.

Sve u svemu, sama Skupština je bila izrazito konstruktivna s jasno definiranim ciljevima koji će se pokušati ispuniti u tekućoj godini.

12597098_10156447835530125_2092539357_o (1)

prigorski.hr (il)

foto: il