Mihaela Ivanek: Organizacija je bila odlična kao i svake godine. Od same dekoracije prostora pa sve do najsitnijih detalja

28. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Intervjui Mihaela Ivanek: Organizacija je bila odlična kao i svake godine. Od same dekoracije prostora pa sve do najsitnijih detalja

foto: Zdenko Balog


Na izboru Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije, u žiriju je na mjestu prošlogodišnje Miss sjedila Prva pratilja 2019. godine Mihaela Ivanek, umjesto opravdano odsutne Petre Obradović.

Lijepa je Mihaela bila vidno uzbuđena, zajedno s djevojkama, možda zato jer je sama najbolje znala što djevojke prolaze i najbolje je mogla razumjeti njihovo uzbuđenje, napetost i tremu.

Upitali smo je kako ocjenjuje ovaj izbor i kako joj se s vremenske distance čini sve ovo, kako može usporediti ovogodišnji izbor s onim na kojem je i sama jurišala na krunu najljepše.

– Izbor je prošao doista dobro. Djevojke su nosile prekrasne kreacije i svaka me oduševila na svoj način, a ovoga puta nisam bila natjecateljica već članica žirija, što je još jedno novo iskustvo koje mi se dojmilo.

Razlika između prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg izbora nije bila prevelika, jedino smo imali povećane mjere opreza. A što se tiče same organizacije, odlična kao i svake godine. Od same dekoracije prostora pa sve do najsitnijih detalja.

Posebno bih istaknula Marinelu Kilić koja je zaslužna za cjelokupni program, ali i kreacije dva izlaska. A osim Marinele, sjajne kreacije također nam je osigurala i Mirsada Jureša (Mistic Exclusive).

Njene haljine oduševile su sve prisutne pa tako i mene. Još jedno pozitivno i ugodno iskustvo – poručila je Mihaela Ivanek.

Facebook Comments