Djeca starije odgojne skupine “Medeki “, 30. travnja posjetila su Krašograd.

Vesela ekipa je svoju avanturu započela putovanjem autobusom. Prepuni iščekivanja krenuli su na cjelodnevni izlet. U Krašogradu ih je dočekala animatorica Ines. Za početak su se počastili keksima i Kraš Exspressom. Veselo putovanje nastavili su vožnjom glazbenim Kraš Exspress vlakićem kroz Krašograd.

Djeca su sudjelovala u raznim natjecateljskim i animacijskim igrama: mužnja mehaničke kravice, skakanje na trampolinu, igre na napuhancu, igrama poligona (povuci-potegni, vatrogasna igra, igre motoričkih sposobnosti, potraga za izgubljenim blagom). Uživali su u igrama na njihovom prekrasnom dječjem igralištu.

Osim slatkog doručka uživali su i u finom ručku (pohani pileći file, pire krumpir, salata i sok).

Pogledali su i prezentaciju izrade omiljenih slatkiša tvornice Kraš prilagođenu njihovom uzrastu. I za kraj, dobili su diplomu za osvojeno 1. mjesto u igrama Krašograda.

Bila je to prava avantura za djecu. Prepuni dojmova, zadovoljni i sretni, prilikom putovanja kući posjetili su Mc Donalds. Počastili se sladoledom i poigrali na njihovom dječjem igralištu. Izlet u Krašograd će djeci ostati u lijepom sjećanju. Njihova vesela i zadovoljna lica su izvrsni pokazatelji kako su se dobro zabavili.

20240430_145151 Screenshot_20240502_232643_Viber Screenshot_20240502_233923_Viber