Na državnom prvenstvu Mažoret saveza Hrvatske održanom u Punatu na otoku Krku od 19. do 21. svibnja nastupale su i mažoretkinje općine Dubrava.

Na natjecanju je bilo oko tisuću mažoretkinja iz svih krajeva Hrvatske. Mažoretkinje općine Dubrava natjecale su se u kategorijama kadeti pompon, kadeti štap i junior duo.

-Već treću godinu za redom ponosno možemo reći da čvrsto držimo sami vrh najboljih i opet smo se okitili sa zlatnom medaljom – kazala je trenerica Nataša Puhalo.

Izuzetno ponosne trenerice Nataša Puhalo i Leona Zdolc, posebno naglašavaju uspjeh u kategoriji kadeti štap, gdje su se također probile do samoga vrha i osvojile brončanu medalju.

Juniorke duo, Luna Bradić i Katja Vacenovski približile su se tronu na visokom 4.mjestu.

-Zlatne cure u kadetima pompon, još jednom su oduševile sve prisutne i osim što su po stručnom sudu dobile titulu najboljih, osvojile su i srca svih navijača i kolegica mažoretkinja. Naše vrijedne cure imaju iza sebe podršku Općine, roditelja, ravnateljice škole, mještana Dubrave i svima se žele zahvaliti  na tome – kazala je trenerica Nataša Puhalo.

mažoret dubrava (1) mažoret dubrava (2) mažoret dubrava (3) mažoret dubrava (5) mažoret dubrava (6)