Nakon što je žiri odabrao svoje zlatne gumbe, u šestoj epizodi Supertalenta NOVE TV vidjeli smo kome je pripao i posljednji zlatni gumb – osmogodišnjem hulahooperu Mateju Matekoviću iz Križevaca kojega su u polufinale lansirali voditelji, Igor i Frano.

Matej je žiriju i publici prezentirao svoj talent na kojemu je radio dvije godine, a Martina mu je kazala kako je vidjela i plesačice trostruko starije od njega, a koje mu nisu ni do koljena.

Osmogodišnji Matej Mateković iz Križevaca svoju ljubav prema hula-hoopu otkrio je gledajući Supertalent 2017. godine, a od tada, neumorno vježba.

„Kada nisam u školi, vrtim hula hoop. Želim ići na Supertalent da pokažem publici što sam naučio u ove zadnje dvije godine“, kazao je Matej, koji je kako kaže, dosta trikova naučio gledajući videa Jelene Znaor, finalistice četvrte sezone Supertalenta.

„U razredu sam popularan i svi vole moj talent, osim nekih dečkiju zato što smatraju da su hula hoopovi samo za curice. Ja ću im na Superatalentu pokazati koliko je zapravo hula hoop cool!“ dodao je Matej.

Pogledajte video.