Marko Lešković potpisao je ugovor s nogometnim klubom Slaven Belupo do ljeta 2026. godine. Rođeni Našičanin tako će braniti boje Slavena Belupa od nove sezone, objavljeno je na Facebook stranici kluba.

Lešković u Slaven Belupo stiže kao slobodan igrač, a posljednji klub u kojem je igrao je indijska Kerala Blasters. Svoje prve nogometne korake napravio je u Osijeku, a u svojoj karijeri igrao je i za Rijeku, Dinamo i Lokomotivu.

Središnji branič pomoći će momčadi svojim iskustvom. Valja istaknuti da je četiri puta branio boje Hrvatske A selekcije i devet puta boje mladih reprezentacija, dok je u klupskom nogometu skupio čak 274 utakmice.

– Lijep je osjećaj doći u Slaven Belupo. Osjetio sam dobru i pozitivnu energiju već u prvim razgovorima s ljudima iz kluba i to je ono što me, uz dugogodišnju stabilnost i organizaciju kluba, privuklo. O klubu manje – više znam sve tako da mi neće trebati puno vremena za prilagodbu. Očekujem da, prije svega, napravimo odličnu atmosferu u svlačionici iz koje ćemo graditi pozitivne rezultate iz utakmice u utakmicu. Vjerujem u sezonu bez ozljeda nakon koje ćemo biti zadovoljni i klub i navijači i ja – rekao je Lešković.