Martina Zrno izabrana za predsjednicu Alumni Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima

17. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Martina Zrno izabrana za predsjednicu Alumni Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima


Alumni VGUK održao je online izbornu skupštinu putem Microsoft Teams aplikacije. Prisutne je pozdravila dekanica dr.sc. Marijana Ivanek-Martinčić te pohvalila dosadašnji rad udruge te dala punu podršku daljnjem radu.

Dr.sc. Kristina Svržnjak iznijela je izvješće o dosadašnjem radu te se osvrnula na projekte koje je Alumni VGUK provodio tijekom 2019. i 2020. godine te istaknula doprinos bivših studenata u svim događajima i projektima koji se provode na VGUK.

Martina Zrno podnijela je financijsko izvješće za prošlu godinu. Na skupštini su donijete i izmjene Statuta Alumni VGUK kako bi se buduće skupštine mogle održavati i elektroničkim putem te je donijeta odluka o prijelazu s dvojnog na jednostavno knjigovodstvo.

zrno2

Za članove tijela upravljanja Udrugom ALUMNI, sukladno odredbama Statuta Alumni VGUK, predloženi su i jednoglasno izabrani:

Predsjednica – Martina Zrno
Zamjenik predsjednice – Krešimir Čeko
Tajnica – Iva Rojnica
Članovi Upravnog odbora: Ivana Hrg Matušin, Lidija Škaro, Ljubica Ambrušec, Sanela Mikulčić.
Članovi Nadzornog odbora: Ivana Havaić Marković, Jelena Havaić Kosir i Saša Perica
Članovi Disciplinske komisije: Tanja Banfić, Krešmir Čavljak i Gorana Pavičić.
Blagajnica – Gordana Pintarić
Likvidator – Sonja Fažon.

Novoizabrana predsjednica Alumni VGUK Martina Zrno zahvalila se dosadašnjoj predsjednici Sonji Fažon koja je „podignula ljestvicu“ u aktivnostima udruge te je predstavila Plan rada u 2021. godini:

Prijava na natječaj Županije i ostale otvorene pozive kako bi se prijavio projekt „Revitalizacija Zbirke poljoprivrednih učila“ u cilju revizije zbirke, inventarizacije i virtualne izložbe, suradnja s inicijativom građana na projektu „Magdin vrt“, organizacija webinara prema prijedlogu tema članova Alumni VGUK, radionice i edukacije, druženje članova.

Facebook Comments