Ljeto službeno započinje najhot suradnjom regije jer dvije zvijezde nove generacije – Marko Bošnjak i Iva Lorens (Kontra Rights) predstavljaju “Asfalt” – savršen soundtrack za divlje ljetne noći!

Marko i Iva privatno su odlični prijatelji i ova suradnja je bila samo pitanje trenutka, a nastala je spontano kako i nastaju sve najbolje stvari. Iva je pripremila paprenu pjesmu koju je dodatno začinio producent Filip Majdak, a sve zajedno je “skuhano” u njegovom studiju tijekom jednog noćnog sessiona:

“Ova pjesma je inovacija mojeg dosadašnjeg glazbenog izričaja jer volim biti raznolik i uvijek iznenaditi. Moja publika će sigurno biti iznenađena jer je drugačije od onog na što su od mene navikli čuti, ali se nadam da će iznenađenje biti ugodno. Mislim da će pjesma zapaliti eter i osvojiti srca slušatelja jer mami na ples i idealna je za ovo ljetno vrijeme.”, o pjesmi je ispričao Marko.

“Marko i ja se družimo već neko vrijeme i mislim da su svi očekivali da ako napravimo nešto zajedno da će to biti balada, ali volim što smo kroz ovu pjesmu predstavili jednu zajedničku ljubav prema pop muzici, Berlinu u kome smo oboje živjeli. Mislim da smo uspjeli složiti pjesmu koja će se cijelo ljeto slušati sa spuštenim prozorima tijekom dugih vožnji i mamiti na ples na tulumima.”, rekla je Iva.

Marko i Iva spremni su na ove prostore beskompromisno unijeti dah svježine i jedan novi val zvuka. Pjesmu su već premijerno izveli u Beogradu te na nedavnom zagrebačkom Prideu. Reakcije publike bile su i više nego odlične, a za “Asfalt” su snimili i spot koji režijski potpisuje Domy Media:

“Rad na ovom projektu bio je izuzetno zanimljiv i osvježavajući izazov za mene. Posebno me obradovalo raditi s ovako talentiranom ekipom, gdje je sve teklo glatko zahvaljujući izvrsnom planiranju i organizaciji. Posebno mi je bilo zanimljivo raditi u novom žanru, jer inače snimam rep spotove, što je ovom projektu dalo dodatnu dozu uzbuđenja i kreativnosti.”, ispričao je redatelj spota Dorian Domiter.

Marko Bošnjak, dobitnik je nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan od najperspektivnijih glazbenika nove generacije i najmoćnijih vokala domaće glazbene scene koji je svoju novu eru nedavno započeo odvažnom autorskom pjesmom “Pusti me”. Beograđanka Iva Lorens slovi kao regionalna zvijezda svjetskog kalibra koja oduševljava svakim novim singlom od kojih je najrecentniji bio “Dom” s kojim je zadivila na ovogodišnjoj Beoviziji (Pesma za Euroviziju).