Marko Belošević: Za ljetovanje i Školu plivanja u Nerezinama postoji dodatni interes iz drugih općina i gradova

29. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Marko Belošević: Za ljetovanje i Školu plivanja u Nerezinama postoji dodatni interes iz drugih općina i gradova


Na prošlotjednoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vrbovca pitanje za direktora Gradskih objekata Marka Beloševića imala je vijećnica Marcela Ledinski Mitrov (HSS).

-Kakva je bila sezona u Nerezinama. Jesmo li zadovoljni, jesmo li u dobitku, gubitku?-upitala je vijećnica

Direktor Belošević kazao je kako su Nerezine ove godine radile 20 dana duže nego prethodne godine. -Radilo se ukupno 78 dana. Produžujemo sezonu, a sijedeća godina će biti još i duža. Mi smo zadovoljni s tim i puno bolje je nego što je bilo.

U Nerezinama su ukupno boravilo 693 osobe kroz 6831 noćenje što je rast od 30 posto. Kao što je već ranije navedeno, investirano se u krevete, ormare, madrace, jastuke, uređen je prvi kat kao i problem s vodom, provukli smo i internet. Do 30.rujna imali smo oko 1,5 milijuna kuna prometa po žiro računu, a Grad je dao investiciju od nešto manje od pol milijuna kuna. Po svemu ispada da smo ostvarili dobit od 157 tisuća od noćenja i poslovanja što smo uložili u obje zgrade.

Imali smo sastanak u Općini Kloštar Ivanić koja je zainteresirana za ljetovanje kao i za školu plivanja u Nerezinama. Imamo i sastanak u Gradu Zlataru, koji je također zainteresiran. Tako da bi s njima popunili još dodatne dvije smjene. Mogli bi nagodinu imati punih sedam smjena samo za Školu plivanja plus korisnike koji su bili i ove godine – kazao je Belošević.

prigorski.hr

Facebook Comments