Marko Belošević izabran za predsjednika vrbovečkog HSS-a

26. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Marko Belošević izabran za predsjednika vrbovečkog HSS-a


Na skupštini HSS-a Vrbovec, Marko Belošević izabran je za predsjednika. Marcela Ledinski Mitrov je zamjenica predsjednika, a potpredsjednici su Željko Pankretić, Miroslav Ranilović, Mato Jelić, Zdravko Pankretić, Franjo Šaško i Zlatko Kamenarić.

Novoizabrani predsjednik Marko Belošević je rekao kako je protekla godina bila turbulentna.

-Meni je pripala čast, ali i obveza od strane Gradskog odbora da preuzmem vođenje stranke i provedem analizu stanja i probam posložiti stvari na svoje mjesto. No, nisam bio sam u tome – moram ovim putem zahvaliti svim članovima Gradskog odbora koji su mi uvijek pružali podršku u tom zadatku.

Očuvali smo stabilnost HSS-a u Vrbovcu i pokazali da nismo svi u politici potkupljivi. Obraz, poštenje, pravica – to su vrijednosti koje njeguje HSS – a trebao bi ih imati svaki političar.

Sada HSS u Vrbovcu okreće novu stranicu, planiram da budemo ono što trebamo biti – a to je na raspolaganju našim sugrađanima, vrijeme je HSS vratimo u narod, da zajedno razvijamo Vrbovec, da svaka kuća dobije vodovod, da svake godine Grad napravi dva-tri nova nogostupa, da upišemo svako vrbovečko dijete u vrtić, da napokon Vrbovec dobije standard koji zaslužuje.

Naravno, hvala i našim koalicijskim partnerima iz SDP-a, Laburista, HNS-a i nezavisnim vijećnicima na podršci. Zajedno nam predstoje izbori za mjesne odbore, a nakon toga krećemo po novi mandat na lokalnim izborima. Za to će nam trebati vjera- vjera jednih u druge da mi to možemo i naravno sloga. – izjavio je Belošević u svom obraćanju.

Čestitke izabranima i pohvale za dosadašnji rad uputila je predsjednica ŽO HSS-a Zagrebačke županije Martina Glasnović, te Dražen Draganić, potpredsjednik HSS-a Zagrebačke županije i načelnik Općine Farkaševac.

Za dobrodošlicu su se pobrinuli domaćini Ogranka HSS-a Poljana i vrijedne HSS-ovke.

Dragan Vicković