Mario Rajn: Odbijamo tezu da zato što Križevci nemaju HDZ-ovu vlast trebaju biti zakinuti, pozivam građane da odaberu odgovorno za Križevce budućosti

28. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Mario Rajn: Odbijamo tezu da zato što Križevci nemaju HDZ-ovu vlast trebaju biti zakinuti, pozivam građane da odaberu odgovorno za Križevce budućosti


Nezavisni kandidat i aktualni gradonačelnik Križevaca Mario Rajn učio nedjeljnog, drugog kruga lokalnih izbora, održao je konferenciju za medije na središnjem gradskom trgu, gdje je jutro i proveo u druženju s građankama i građanima Križevaca.

Rajn je istaknuo kako je kampanju vodio rezultatima rada u prethodne četiri godine, ali i na svemu onome što želi sa svojim timom postići u naredne četiri godine. -Kampanju smo koncipirali da bude afirmativna i da gledamo prema budućnosti našega grada. Simbolično, kampanju zaključujemo podjelom božura, koji bi trebali biti simbol ljubavi odnosno naše ljubavi prema gradu, ali i časti. -kazao je Rajn.

IMG_0813

-Nakon prvog kruga građani su nas izrazito dobro ocijenili i možemo reći da smo trostruki pobjednici izbora. Lista je postigla bolji rezultat, nego prije četiri godine, povjerenje koje su građani dali meni je znatno više nego prije četiri godine i ostaje nam samo nada da će građani i u drugom krugu shvatiti kako je izlazak na birališta građanska dužnost i da upravo Državnost koju slavimo u nedjelju iziskuje da se kao građani državnički i ponašamo. -rekao je Rajn te se osvrnuo na tezu protukandidata (Mate Devčića op.a.) kako je bitna vertikala.

IMG_0822

-Odbijamo tezu i odbijat ćemo ju da Križevci samo zato što nemaju HDZ-ovu vlast trebali biti zakinuti. Građani grada Križevaca su ujedno i građani Republike Hrvatske i svi uplaćujemo sredstva u državni i lokalni proračun. Zaslužujemo napredak, zaslužujemo bolje. -poručio je Rajn te zahvalio ljudima koji ga podupiru te čestitao svim koji su ušli u Gradsko vijeće.

IMG_0823

-Želimo činiti da Križevci budu i dalje otvoren grad, grad koji se može smatrati slobodarskim, koji se može smatrati građanskim. Kombinacijom iskustva i mladosti, grada i sela želimo i dalje činiti da Križevci imaju status kakav priželjkujemo. Izađite u nedjelju na biralište. Pokažite da možemo birati odgovorno i birati grad koji gleda prema budućnosti. Velika mi je čast biti na čelu grada i molim građane da mi ukažu povjerenje kako bi Križevce učinili još otvorenijim, eksponiranijim i grad koji s ponosom nosi status slobodnog, kraljevskog grada. -poručio je za kraj Rajn.

IMG_0815 IMG_0799 IMG_0798 IMG_0797 IMG_0796 IMG_0819 IMG_0818 IMG_0816

Facebook Comments