Marinela Kilić i Boutique Lu Lei na Izboru Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije

12. rujna 2020. Autor: prigorski.hrFoto & VideoMarinela Kilić i Boutique Lu Lei na Izboru Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije

foto. Zdenko Balog


Na izboru Miss Supranational, redovito se među inim modnim linijama, koje odijevaju djevojke, nalazi i križevački Boutique Lu Lei ,vlasnice Marinele Kilić.

Marinela je ujedno i organizatorica i direktorica regionalnog izbora za Koprivničko-križevačku županiju, a za ovu večer opremila je djevojke za treći izlazak. Marinela je odabrala različite moderne kombinacije prelazne sezone ljeto-jesen u toplim i šarenim bojama jeseni, te se ovaj nastup djevojaka isticao kao kontrapunkt crnim kombinacijama koje su prevladavale kroz večer.

Iako moda i modna smjena posljednjih desetljeća ne predstavlja kruti okvir kako je to bilo još pred pola stoljeća, i dalje nas svaka nova sezona ugodno iznenadi novim linijama, kao što se uvijek prepoznaje i kontinuitet nekih ‘antimodnih’ elemenata.

Marinela veoma vješto kombinira baš ove dvije suprotnost, pa se i u njenim kombinacijama na djevojkama našlo ‘vječnih’ neprolaznih modnih kombinacija, kao i neočekivanih, modernih, koje tek dolaze.

lu lei lu lei2 lu lei3 lu lei4 lu lei25 lulei4 lulei5 lulei6 lulei7 lulei8 lulei9 lulei10 lulei11 lulei12 lulei13 lulei14 lulei15 lulei21 lulei22 lulei23