Napeta završnica 25. Vuličnog prvenstva odigrana je u nedjelju. Titulu prvaka i pobjednički pehar ove godine je preuzela ekipa iz Marijanske. U finalu su pobijedili Vuličku s rezultatom 3:2.

Tako je Vulička završila druga, dok je Repaš protiv Gornje Šume i Ledina/Dravske izborio treće mjesto s rezultatom 2:1. Predsjednik Općinskog vijeća Općine Molve Zdravko Tuba pobjedničkoj ekipi je uručio prestižnu nagradu, prijelazni pehar Vuličnog prvenstva, a isti je preuzeo Marko Cenkovčan.

Najbolji mladi igrač prvenstva je Patrik Radelić, najbolji strijelac Vjekoslav Kopričanec dok je najbolji golman Leon Popec kojima su uručene prigodne statue.

Organizacijski odbor turnira iznenadio je zlatnim peharima igrače koji su svih 25 godina igrali na Vuličnom prvenstvu, a to su Marijan Dolenec, Marijan Golubić, Dragutin Kokša, Martin Tuba i Josip Kolar.

Pravi sportski duh ove godine na terenu su pokazale i ostale ekipe: Đurđevačka, Virovska, Molve Grede , Gornja Šuma i Ledine/Dravska. Svim igračima Vuličnog prvenstva su podijeljene prigodne majice čiji je sponzor Općina Molve.

vulično prvenstvo (2) vulično prvenstvo (3) vulično prvenstvo (4) vulično prvenstvo (5) vulično prvenstvo (6) vulično prvenstvo (7) vulično prvenstvo (8) vulično prvenstvo (9) vulično prvenstvo (10) vulično prvenstvo (1)