Marijan Vuković: Što je sa sufinanciranjem boravka djece u vrtićima u okolnim općinama?

12. ožujka 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Marijan Vuković: Što je sa sufinanciranjem boravka djece u vrtićima u okolnim općinama?

Arhivska fotografija


Na 33., telekonferencijskoj, sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca vijećnik HSS-a Marijan Vuković upitao je gradonačelnika Marija Rajna što je sa sufinanciranjem boravka djece u vrtićima u okolnim općinama.

-Kako nam je svima poznato više djece nije moglo biti smješteno u vrtiće na području grada i nema razloga da ta djeca ne budu smještena u vrtiće u okolnim općinama. Ja sam dobio odgovor, a taj odgovor je stigao od nenadležne osobe. Nema nikakvog razloga da se to riješi, ako treba donijeti program i izglasat ga na Gradskom vijeću onda je taj to treba napraviti da se to riješi, jer prošlo je osam mjeseci i nije dobro da to još nije riješeno. -kazao je Vuković.

rajn

Arhivska fotografija

Gradonačelnik Rajn kazao je kako će program sufinanciranja boravaka djece u vrtićima u okolnim općinama ići uz rebalans proračuna. -Naime, vrtić u Svetom Ivanu Žabnu tek je počeo s radom. Zasad je iskazan interes za troje naše djece, a napominjem da se proširuje i kapacitet našeg vrtića. -odgovorio je Rajn.

 

Facebook Comments