U sklopu CSTI-obrta za usluge u Luki 371. djeluje i ručna praonica auta. Voditeljica ručne praonice je Marija Gregurić, a zajedno s njom taj rade djelatnici: Marko, Antonio, Domagoj i Laura.

Marija nam je kazala kako praonica od 1992. pruža usluge ručnog pranja osobnih automobila. -Osim osobnih automobila ručno peremo i kamione, stočare, autobuse, šumare te peremo tepihe. Želimo da korisnici naših usluga budu zadovoljni. Da su zadovoljni, vidimo po tome što nam se ponovo vraćaju. To nam je i cilj – kazala je.

praonica4

U osobnim automobilima, vlasnici ponekad imaju neke njima drage sitnice, uspomene. Zaposlenici su toga svjesni i takvim predmetima posvećuju posebnu pozornost da se ne zagube. To vlasnici automobila itetako cijene.
Kad je riječ o pranju kamiona, ovdje ističu da su do sada prali kamione stočare iz Rumunjske, Nizozemske, Mađarske, Njemačke, Poljske, naravno i Hrvatske. Nije ni čudo u Vrbovcu je Mesna industrija Pik-a Vrbovec.

Ova praonice pere i tepihe. -Najprije skidama zmazanoću, a potom ih četkamo s posebnim četkama te tepihe stavljamo u centrifugu. Nakon toga procesa, tepihe sušimo – zaključila je voditeljica.

praonica3