Marica Korolija bivša je natjecateljica showa “Život na vagi” koja je u show ušla s nešto više od 134 kilograma, a iz showa je izašla s 99,5 kilograma.

Nakon showa je izgubila još 18 kilograma, a Marica je sada objavila neke fotografije na Instagramu i napisala kako je pratitelji često pitaju koliko kilograma ima sada. Objasnila je kako se nosi s izazovima i uspijeva li održavati svoju kilaži, javlja večernji.hr

– Pitate me često koliko sad imam kila, koliko sam se udebljala, kako je sad vani… Slika uvijek govori više od riječi pa… Svaki dan je borba ali imam tu ljude oko sebe koji su uz mene kad sam jaka a i kad sam slaba. Najviše hvala Martina Linarić jer bez njene prehrane bih dan danas lutala – poručila je.

– Uvijek me pitate za kožu i stvarno je tako kako je. Nešto sreća ali i puno puno rada na treningu da bi to bilo kako je. Upravo zato i jesam stavila sliku nakon treninga jer tako uvijek izgledam. Zaključak: ‘padamo svi, ali bitno je ne past do kraja nego obrisat koljena i nastaviti gdje smo stali’. – istaknula je.

 

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Marica Korolija (@marica_korolija)