U ponedjeljak će, u finalu Hrvatskog malonogometnog kupa na završnom turniru u Dubrovniku, igrati Futsal Pula i Olmissum iz Omiša.

Polufinalni susreti su bili iznimno dramatični te su oba odlučena tek nakon raspucavanja. Futsal Pula je s ukupnih 5-4 pobijedila Futsal Dinamo, aktualnog prvaka Hrvatske. Futsal Dinamo je poveo na samom kraju prvog dijela kada je vlastitu mrežu pogodio Echeverry. U 23. minuti sastav iz Pule je izjednačio, strijelac je bio Vukmir te se sve do kraja rezultat nije mijenjao.

Odluka je tako pala pucanjem šesteraca, a tragičar kod Futsal Dinama je bio Perić koji je pogodio okvir vrata i time je moglo početi slavlje Futsal Pule.

Olmissum je s ukupnih 6-5 nakon raspucavanja bio bolji od domaćina turnira Squarea. Mogao je Olmissum sve riješiti unutar 40 minuta jer je vodio 2-0 golovima Sekulića i Hrstića početkom drugog dijela. No, Đuraš je u 35. minuti smanjio na 1-2, a Hrkać u 38. minuti izjednačio na 2-2.

Iako se Square spasio u osnovnom dijelu igre na kraju je ipak izvukao deblji kraj tijekom raspucavanja te je poražen 5-6.

Finalna utakmica igra se u ponedjeljak s početkom u 19.15 sati.

Malonogometni kup, polufinale:

Futsal Pula – Futsal Dinamo 1-1, raspucavanje 5-4

Olmissum – Square 2-2, raspucavanje 6-5