U finalu humanitarnog malonogometnog turnira “Četiri kafića” u Splitu, na kojemu tradicionalno nastupa niz sadašnjih i bivših hrvatskih nogometnih zvijezda, igrat će momčadi Kaurija i Vivasa.

Pred prepunim splitskim Gripama Kauri je s 7-4 nadigrao Camel, dok je Vivas pobijedio Antique s 3-2.

Momčad Antique, za koju je igrao i Marko Livaja, nije uspjela proći u finale. Za momčad punu veterana Vivas dva je gola zabio mladi hrvatski reprezentativac Roko Šimić, a jedan Jakov Medić,dok su Ivan Božić i Stipe Biuk iz Hajduka bili strijelci za Antique.

Kauri je do finala stigao pogocima Nikole More i Marina Jakoliša (po dva), te Filipa Ozobića, Špire Peričića i Petra Bosančića, dok su za Camel pogađali Tonio Teklić, organizator turnira Ivica Mornar, Nikola Pokrivač (autogol) i bivši hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić, koji ovaj puta nije branio.

Na vratima Kaurija bio je aktualni prvi vratar reprezentacije Ivo Grbić, a gol Camela branio je Stipe Pletikosa. Izostao je obračun finalista Davis Cupa jer je Mate Pavić ostao na klupi Camela, dok je Borna Gojo zaigrao za Kauri u samoj završnici susreta.

Finale se igra navečer, a sav prihod od ulaznica ide za Centar Mir u Rudinama.

(Hina)