Luka Lacković: Kakva je bila sezona u Nerezinama? | Marko Belošević: S obzirom na situaciju, zadovoljni smo

11. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Luka Lacković: Kakva je bila sezona u Nerezinama? | Marko Belošević: S obzirom na situaciju, zadovoljni smo


Na sjednici Gradskog vijeća Grada Vrbovca SDP-ov Luka Lacković upitao je kakva je bila sezona u odmaralištu u Nerezinama.

Marko Belošević, direktor Gradskih objekata, istaknuo je kako je ova godina bila izazovnija u odnosu na prethodne. -Uspjeli smo odraditi 71 dan sezone. Boravilo je 546 osoba te ostvarili 5335 noćenja. To je pad od 20-ak posto u odnosu na prošlu godinu. S obzirom na situaciju i s ovime smo zadovoljni. -kazao je.

-U školi plivanja boravila su djeca iz Zlatara, Preseke, Rakovca i Vrbovca, obje naše osnovne škole. Posjetili su nas iz Limene glazbe i mažoretkinje, HKUD Petar Zrinski, Turističke zajednice i Udruge žena. Odbojkašice su boravile u dvije grupe. Bile su tu i djevojčice iz Ivanć Grada, Dugog Sela, Vrbovca i po prvi puta iz Bjelovara.

IMG_1493

Ostvarili smo suradnju i s našom Vatrogasnom zajednicom, koja je dala po dva volontera. Gradska knjižnica je donirala dio iz svojeg fundusa. Srednja škola je dala učenike koji su odradili praksu konobara i kuhara. -nabrojio je Belošević te istaknuo kako se uspjelo i zaraditi nekih 100 tisuća kuna.