Luka Jambreuš iz SŠK Podravka najmlađi sudionik Europskog prvenstva u strijeljanju

31. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport Luka Jambreuš iz SŠK Podravka najmlađi sudionik Europskog prvenstva u strijeljanju


Natjecatelj Streljačkog športskog kluba „Podravka“, Luka Jambreuš, nastupao je na Europskom prvenstvu za Hrvatsku juniorsku reprezentaciju ostvarivši odlične rezultate. Valja napomenuti da je Luka Jambreuš sa nepunih 16 godina bio i najmlađi sudionik Europskog prvenstva.

U ekipnom juniorskom nastupu u disciplini malokalibarska puška trostav 3×40 nakon izuzetno uzbudljivih kvalifikacija Hrvatska reprezentacija ostvarila je plasman za finalno gađanje za treće i četvrto mjesto protiv reprezentacije Poljske.

U finalnom gađanju Luka Jambreuš odradio je fantastičan nastup u klečećem stavu, a Hrvatska juniorska reprezentacija osvojila je brončanu medalju.

reprezntacija-mk-3x40-treće mjesto

U pojedinačnom natjecanju u disciplini malokalibarske puške trostav 3×40, Luka Jambreuš, otpucao je svoj osobni rekord od 1150 krugova plasiravši se na osmo mjesto i ostvarivši plasman u finalno gađanje najboljih osam europskih juniora. U finalu Luka Jambreuš nastavio je sa odličnim nastupom plasiravši se na kraju na sedmo pojedinačno mjesto u Europi.

reprezentacija-mk

U disciplini zračne puške u ekipnom plasmanu juniorskih reprezentacija Luka Jambreuš je sa Hrvatskom reprezentacijom osvoji plasman u finalno natjecanje četiri najbolje Europske reprezentacije.

Hrvatska juniorska reprezentacija osvojila je na kraju finalnog gađanja četvrto mjesto u Europi.

Luka Jambreuš reprezentacija-zračna-4 mjesto

 

 

 

 

 

 

Renato Kovačić

Facebook Comments