Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana, objavili su na društvenim mrežama vatrogasci DVD-a Ludbreg.

“Dojavu dobivamo u 10.44 sati od strane građana o potrebi otvaranja stana u ulici Alojzija Stepinca. Na mjesto izlazimo s 2 vozila i 10 vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na trećem katu koji je ostavljen otvoren.

ludbreg vatrogasci

Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmjeh tromjesečne bebice. Završetak intervencije bilježimo u 11.20 sati, objavili su.

“Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo. Ovu su zaista sitnice. Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati sa našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve Vas, poručili su ludbreški vatrogasci.

ludbreg vatrogasci5 (2)

foto: Facebook