U Križevcima je nedavno otvorena Luckaonica, novi obrt za brigu i animaciju djece na raznim svečanostima poput svadbi, krstitki, pričesti i drugih svečanosti. Vlasnica ovog novootvorenog obrta je Lucija Stančić, odgojiteljica, koja je uz svoje suradnike posvećena brizi za najmlađe
goste na svakoj proslavi.

“Dječji kutak u Luckaonici je raj za male goste. Uz razne didaktičke igre djeca imaju priliku razvijati motoričke vještine, logičko razmišljanje i rješavanje problema na zabavan način. Tunel za provlačenje, tobogan, plastelin, perlice, personalizirane bojanke, šator i slični didaktički materijali pružaju mališanima mogućnost istraživanja i kretanja kroz imaginarni svijet mašte, potičući njihovu aktivnost i razvoj stvarajući šarene i zabavne kreacije.

luckaonica

Animacija balonima je prava čarolija. Vješti animatori pretvaraju obične balone u različite oblike, stvarajući magične trenutke zabave i oduševljenja. Osim što je zabavna za djecu, animacija balonima također donosi dodatnu dimenziju zabave i atmosfere na svakoj proslavi.
Oslikavanje lica predstavlja vrhunsko iskustvo koje oduševljava djecu. Animatori pristupaju svakom djetetu, stvarajući prava umjetnička djela na njihovim licima. Korištenjem visokokvalitetnih boja i šablona, osiguravaju kreativno iskustvo za svako dijete. Oslikavanje lica
potiče dječju maštu i kreativnost”, poručila je Lucija Stančić.

luckaonica3

Luckaonica obećava nezaboravno iskustvo za sve male goste na vašoj proslavi. Odgojnoobrazovni radnici osigurat će sigurno i stimulativno okruženje za svako dijete. Svaka svadba s Luckaonicom je jedinstvena i prilagođena željama dječice koja sudjeluju na njoj. Osluškuju se njihove želje i ideje kako bi osigurali da svaka proslava bude nezaboravna avantura, bogata novim iskustvima. Istaknula bih važnost tima, koji čine isključivo stručnjaci iz područja odgoja i obrazovanja.

luckaonica7

“Luckaonica nudi fleksibilne pakete čuvanja i animiranja djece, prilagođene potrebama svakog događanja. Cijena usluge ovisi o broju djece, lokaciji i broju sati potrebnih za čuvanje. Paketi animiranja mogu trajati od 4 do 8 sati, omogućavajući roditeljima da odaberu trajanje koje
najbolje odgovara njihovim potrebama i planovima za proslavu. Cijena usluge varira ovisno o vrsti događanja i dodatnim željama klijenta.
Luckaonica pruža svoje usluge animacije djece ne samo u Križevcima već i u okolnim područjima kao što su Koprivnica, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb i slično.

luckaonica2

Klijenti mogu kontaktirati Luckaonicu putem Facebook stranice “Luckaonica”, Instagram profila “luckaonicaigraonica”, putem e-maila na [email protected] ili telefonski na broj 098 1754060 kako bi rezervirali termin i dogovorili sve detalje za svoju svečanost. Naš tim je
uvijek dostupan za sve upite i rado će pomoći u organizaciji nezaboravnog iskustva za najmlađe goste”, kazala je vlasnica.