Lovački dom u Koprivničkim Bregima dobit će novo krovište

6. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Lovački dom u Koprivničkim Bregima dobit će novo krovište


Načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić i predsjednik Lovačkog društva „Zec“ Krešo Rajtarić u prostorijama Općine potpisali su Sporazum o sufinanciranju obnove krovišta Lovačkog doma u Koprivničkim Bregima.

Općina će sufinancirati kompletnu obnovu i postavljanje novog krovišta sa 70.000 kn. Ukupna vrijednost radova procjenjuje se na minimalno 150.000 kn, a točan iznos bit će poznat nakon provedenog natječaja i odabira izvođača radova.

“Ovime će se riješiti dugogodišnji problem neadekvatnog starog krovišta na Lovačkom domu koje je počelo i prokišnjavati, a objekt će dobiti i ljepši vizualni izgled.

Suradnja Općine i Lovačkog društva „Zec“ je na visokom nivou i ovo je još jedan pokazatelj da će se tako i nastaviti te da je prepoznat vrijedan rad članova društva i važnost lovstva s više aspekata, od uravnoteženja potrebnog fonda divljači i očuvanja okoliša u našoj općini do potencijalnog sudjelovanja društva u turističkoj i eno gastro ponudi u budućnosti”, poručio je Mario Hudić, načelnik Općine Koprivnički Bregi.

Facebook Comments