Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo. On je, kako se sumnja, 24. veljače iz kuće u Gornjem Vratnu, otuđio novac u iznosu od oko 2250 eura. Protiv 25-godišnjaka će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom. On je, kako se sumnja, 11. siječnja iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Ulica grada Lipika u Donjem Knegincu, otuđio više komada parfema vrijednosti od oko 650 eura. Protiv 41-godišnjaka će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Varaždinski policajci dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 24-godišnjakom. Oni su, kako se sumnja, 27. veljače iz jedne trgovine u sklopu trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu, otuđili odjeću i obuću u vrijednosti od oko 250 eura. Policijski službenici su ih zatekli neposredno nakon događaja te su kod istih pronađeni predmeti otuđeni u trgovini.

Isti su privedeni u PP Varaždin i uhićeni. Protiv 22-godišnjaka i 24-godišnjaka će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.