Ljubavnici na Šoderici, evo pod kojim uvjetima možete na koncert

21. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Ljubavnici na Šoderici, evo pod kojim uvjetima možete na koncert

Dubravka Petrić/PIXSELL


Koprivničko-križevačka županija u suradnji s Općinom Legrad te partnerima Aquaterra i TZ Središnja Podravina, u subotu, 24. srpnja na Šoderici organizira koncert popularnog benda Ljubavnici.

Detalje oko održavanja koncerta benda Ljubavnici priopćili su  iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

“Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koja je na snazi do 31.07.2021. između ostalog propisana je zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 100 osoba na jednom mjestu, osim ako se radi o javnom događanju ili okupljanju na kojem sudjeluju sam osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, a za isto je nadležni stožer civilne zaštite lokalne samouprave dao suglasnost.

Obzirom da se očekuje veći broj posjetitelja, obavezna je gore navedena potvrda. Nadalje, EU digitalnu COVID potvrdu mogu preuzeti osobe koje su cijepljene, preboljele COVID-19 ili imaju negativni test na COVID-19, stoji u priopćenju pomoćnice direktora Kristine Sočev.

Facebook Comments