Ekipa najdugovječnijeg reality showa u Hrvatskoj ponovno kreće na emotivno, ali i zabavno putovanje kroz čitavu Hrvatsku kako bi spojila usamljena srca.

Novih 11 svestranih i zanimljivih farmera predstavit će se gledateljima te ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva i želje te otvoriti vrata svojih imanja, a sve to kako bi pronašli svoju srodnu dušu, osobu s kojom će dijeliti i dobro i zlo.

HRVOJE ŠPOLJAREC (34)

Hrvoje trenutno radi kao kuhar, dolazi iz Zagreba, a od djetinjstva svoje vikende provodi na farmi kod tete u Farkaševcu gdje ima čak 22 konja, magarca, vrt s povrćem, zemlju s djetelinom i bavi se uzgojem bio gnojiva za uzgoj kalifornijskih glista.

Nakon smrti oba roditelja i smrti tetina supruga, njih su se dvoje još više povezali, a velika zajednička ljubav im je briga o konjima. Za sebe kaže da je komunikativan, normalan, šaljiv i društven, ali ponekad i tvrdoglav. Imao je dosad dvije duže ljubavne veze, a u emisiju se odlučio prijaviti da upozna nove ljude, a možda i svoju srodnu dušu.

Volio bi da njegova buduća djevojka ne bude starija od 45 godina, da je komunikativna, opuštena i otvorena, a prednost imaju temperamentne Dalmatinke. U večerašnjoj epizodi dobio je pet pisama i prošao dalje.